Djuni > Duni Royal Resort – Marina Beach > 15denní > All Inclusive

Bulharsko, Djuni, Duni Royal Resort - Marina Beach, za <span>41.249</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 41.249
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 15 dnů
  • Termín – od 11.07.2025 do 25.07.2025
  • FIRST MINUTE

*****Duni Royal Resort - Marina Beach – Djuni (Bulharsko)

Hodnocení návštěvníků: 4.4/5, celkem hodnoceno 62x    Přečíst >>>

Duni Royal Resort - Marina Beach je luxusní hotel situovaný přímo na rozsáhlé písečné pláži nedaleko Sozopolu, který je součástí exkluzivního rezortu Duni Royal. Tento rozlehlý komplex se pyšní bohatým vybavením, včetně čtyř bazénů a deseti tenisových kurtů, což poskytuje hostům široké možnosti pro relaxaci i sportovní aktivity. Lokalita je ideální pro klidnou dovolenou, s dostupností města Sozopol (10 minut jízdy) a letiště v Burgasu (40 km).

Hotel nabízí 261 komfortně vybavených pokojů rozmístěných na šesti patrech. K dispozici je vstupní hala s recepcí, internetový koutek (za poplatek), hlavní restaurace s terasou, a-la-carte restaurace, několik barů a obchody. Pro hosty jsou připraveny sladkovodní bazény s terasami a bary, kde si mohou zdarma užívat lehátka, slunečníky a osušky, a to jak u bazénu, tak na pláži.

Ubytování zahrnuje prostorné pokoje s balkonem, klimatizací (zdarma v sezóně), vlastní koupelnou, televizí se satelitním příjmem, chladničkou a trezorem (za poplatek). K dispozici jsou také rodinné pokoje typu junior suite s možností dvou přistýlek. Pro rodiny s malými dětmi je možné předem objednat dětskou postýlku zdarma.

Stravování je zajištěno v rámci all inclusive programu, který zahrnuje pestrou nabídku jídel formou bufetu (snídaně, obědy, večeře), stejně jako různé občerstvení během dne. Hosté mohou také jednou týdně povečeřet v a-la-carte restauraci po předchozí rezervaci. Nápoje, včetně alkoholických a nealkoholických, jsou k dispozici od rána do pozdní noci.

Na široké a prostorné pláži, která se postupně svažuje do moře, mohou hosté využívat zdarma lehátka, slunečníky a osušky. Pro aktivní hosty nabízí resort různé sportovní aktivity, jako je aerobik, plážový volejbal, lukostřelba, šipky a stolní tenis. K dispozici je také sedm tenisových kurtů, kde si mohou hosté za poplatek objednat lekce a půjčit vybavení.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování v Bulharsku podle svých představ. ▼▼▼


Djuni jako top místo pro vaši dovolenou

Djuni, které se nachází na jižním pobřeží Černého moře v Bulharsku, je součástí vyhlášené Bulharské riviéry, regionu proslulého svou pobřežní krásou a turistickými atrakcemi. Lokalita je strategicky umístěna mezi historickým městem Sozopol a letoviskem Primorsko a poskytuje návštěvníkům snadný přístup ke kulturním památkám a možnostem rekreace. Geografie Djuni je charakteristická svými nedotčenými písečnými plážemi, mírně zvlněnými kopci a svěží krajinou, která vytváří idylickou kulisu pro letovisko.

Zatímco samotné Djuni je známé především jako moderní rekreační oblast, širší region má bohaté historické pozadí. Nedaleké město Sozopol se svým půvabným starým městem a starobylou architekturou svědčí o staletých civilizacích podél pobřeží Černého moře. Návštěvníci Djuni mohou prozkoumat toto historické dědictví tím, že se vydají do okolních oblastí a objeví archeologická naleziště, jako je starověké město Apollonia. Počasí v Djuni je typické pro pobřeží Černého moře, vyznačuje se středomořským klimatem s horkými, suchými léty a mírnými, vlhkými zimami. Díky tomu je Djuni ideální destinací pro milovníky slunce, kteří si chtějí užít pláže a outdoorové aktivity v letních měsících.


Prohlédnout více fotografií >>>


Víte, jaké je právě počasí v Djuni?

DJUNI počasí

Djuni a jeho krásné pláže

Cestovní ruch v Djuni se točí kolem jeho pověsti přímořského letoviska, které nabízí kombinaci přírodních krás, rekreačních aktivit a ubytování all-inclusive. Středisko je proslulé svou dobře vyvinutou infrastrukturou zaměřenou na poskytování komplexních a příjemných zážitků pro návštěvníky. Pláže Djuni jsou hlavním tahákem, s jemným zlatým pískem a lákavými vodami Černého moře. Hlavní pláž v Djuni, spojovaná se jménem letoviska, je rozlehlým a pečlivě udržovaným úsekem, kde si turisté mohou odpočinout, opalovat se a věnovat se různým vodním sportům. Rekreační zařízení na pláži zajišťují pohodlný a příjemný pobyt pro turisty hledající přímořské útočiště.

V sousedním regionu Sozopol, ležícím severně od Djuni, jsou známé různorodé pláže. Centrální pláž v Sozopolu, nedaleko malebného starého města, je populární destinací s živou atmosférou. Pláž Harmani, táhnoucí se podél nové části Sozopolu, nabízí rozlehlé pobřeží s různými plážovými kluby a vodními aktivitami. Na jih od Djuni se nachází Primorsko s pláží Perla, známou svým nedotčeným pískem a průzračnou vodou. Tyto blízké pláže přispívají k atraktivitě regionu a poskytují turistům široké spektrum přímořských zážitků a scenérií, které mohou prozkoumat při návštěvě Djuni a okolních oblastí.

Nezapomeňte si před cestou do Bulharska sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Historické a přírodní památky, které najdete v Djuni

Djuni, které se nachází na jižním pobřeží Černého moře v Bulharsku, je známé především svými moderními rekreačními zařízeními, a přestože nemusí mít v bezprostřední blízkosti významné historické památky, region nabízí přístup do okolních měst s bohatým kulturním dědictvím. Jedním z pozoruhodných historických míst je starobylé město Sozopol, které se nachází severně od Djuni. Staré město Sozopolu je pokladnicí historických památek se starověkou architekturou, středověkými kostely a zbytky městských hradeb. Kostel sv. Cyrila a Metoděje s osobitou dřevěnou architekturou a Archeologické muzeum umožňují nahlédnout do dlouhé a rozmanité historie regionu.

Pokud jde o přírodní památky, přírodní rezervace Ropotamo je pozoruhodnou atrakcí poblíž Djuni. Rezervace, která se nachází jižně od Sozopolu, zahrnuje rozmanitý ekosystém mokřadů, lesů a malebné řeky Ropotamo. Návštěvníci mohou prozkoumat stezky rezervace, podniknout výlety lodí po řece a pozorovat různé druhy ptáků, což z ní dělá útočiště pro milovníky přírody. Úžasná krajina a biologická rozmanitost přírodní rezervace Ropotamo nabízí osvěžující kontrast k zážitku z pobřežního letoviska v Djuni a poskytuje příležitosti pro venkovní průzkum a oceňování divoké zvěře.

Djuni však nabízí mnohem víc ..

Djuni je známé svými plážovými letovisky a přírodními krásami pobřeží Černého moře, ale návštěvníci zde najdou i další zajímavé aspekty. Resort často hostí různé akce a aktivity, jako jsou plážové večírky, živá vystoupení a kulturní večery, které oslavují bulharské tradice a poskytují živou a zábavnou atmosféru. Prohlédněte si kalendář akcí nebo se informujte u personálu hotelu pro více informací.

Prozkoumání kulinářských specialit v Djuni je nezbytností. Místní restaurace nabízejí široký výběr jídel, včetně tradiční bulharské kuchyně a mezinárodních pokrmů. Užijte si chuťové požitky s místními specialitami jako je banitsa (slané pečivo), kavarma (pomalu vařené maso a zelenina) nebo čerstvé mořské plody z Černého moře. Vychutnejte si také bulharská vína, která mají dlouhou a legendární historii.

Zapojení se do místních zvyků a tradic je dalším důležitým aspektem pobytu v Djuni. Bulhaři jsou známí svou pohostinností a vřelostí, a setkání s místními lidmi může přidat vaší návštěvě hloubku a autentičnost. Užijte si tradiční taneční vystoupení, objevujte bulharský folklór nebo si jednoduše užijte pohodového přímořského života. Prozkoumejte také okolní města, jako je Sozopol s jeho historickým kouzlem, nebo si udělejte výlet lodí podél pobřeží Černého moře pro objevení skrytých klenotů této malebné části Bulharska.

Věděli jste, že ...

.. je středisko Djuni známé svým úsilím o zachování přírodních krás okolí, včetně nedalekého národního parku? Snaží se o to zaváděním ekologických postupů, jako je snižování odpadu, ochrana vody a iniciativy v oblasti obnovitelné energie a také se aktivně zapojuje do komunitních projektů zaměřených na ochranu místní divoké zvěře a ekosystémů. Tato oddanost péči o životní prostředí odlišuje Djuni jako destinaci, která poskytuje nejen luxusní vybavení, ale také myslí na zachování přírodního prostředí pro budoucí generace.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *