Sveti Vlas > Tiva Del Mar Beach (Ex. Caesar Palace) > 6denní > All Inclusive

Bulharsko, Sveti Vlas, Tiva Del Mar Beach (Ex. Caesar Palace), za <span>17.790</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 17.790    SLEVA 21%
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 6 dnů
  • Termín – od 01.09.2024 do 06.09.2024
  • LAST MINUTE

****Tiva Del Mar Beach (Ex. Caesar Palace) – Sveti Vlas (Bulharsko)

Hodnocení návštěvníků: 4.2/5, celkem hodnoceno 38x    Přečíst >>>

Hotel Tiva del Mar Beach je krásný čtyřhvězdičkový hotel nacházející se na klidném místě v mírném kopci přímo na písečné pláži v lokalitě St. Vlas. Moderně se rozvíjející centrum St. Vlas je vzdáleno pouhých 1,5 km, což umožňuje snadný přístup k nákupním možnostem a zábavě. Letovisko Slunečné pobřeží je vzdáleno 5 km a historické město Nessebar 9 km. Letiště Burgas je dosažitelné za 20-30 minut jízdy autem a pro cestování po okolí lze využít pravidelnou autobusovou dopravu.

Hotel, postavený v roce 2005, nabízí širokou škálu vybavení pro pohodlný a příjemný pobyt. Hosté mohou využít vstupní halu s recepcí, restaurace s vyhlídkovou terasou, irskou hospodu, karaoke bar se šipkami a kulečníkem, lobby bar a minimarket. Pro relaxaci a zábavu je k dispozici sladkovodní bazén s lehátky a slunečníky zdarma, sluneční terasa s lehátky, vířivka a fitness centrum. Pro děti je zde samostatný dětský bazén a dětské hřiště.

Ubytování v Tiva del Mar Beach zahrnuje 89 pokojů a apartmánů, které jsou komfortně vybavené a nabízejí výhled na moře. Dvoulůžkové pokoje pro 2 dospělé osoby mají možnost přistýlky a jsou vybaveny klimatizací, satelitní TV, minibarem, posezením, telefonem, sprchou, WC, fénem a balkonem nebo terasou. Studia a apartmány nabízejí navíc kuchyňský kout s chladničkou a některé z nich mají oddělené ložnice.

Stravování je zajištěno formou all inclusive, což zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů, pozdní snídaně, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 11:00 do 23:00 v hlavní restauraci, lobby baru a na plážovém baru. Odpolední káva, čaj a sladkosti jsou také k dispozici. Hotel pořádá animační programy a nabízí dětský klub, vířivku, posilovnu a stolní tenis.

Služby hotelu zahrnují recepci, dvě restaurace s panoramatickým výhledem na moře, irskou hospodu, bar se šipkami a kulečníkem, lobby bar a minimarket. Hosté mohou využít sladkovodní bazén s oddělenou částí pro děti, sluneční terasu s lehátky, vířivky, fitness centrum a dětský klub. Za poplatek jsou k dispozici kulečník, minibar, prádelna, trezor a vodní sporty na pláži.

Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Nabízí skvělé podmínky pro relaxaci a vodní sporty, které jsou k dispozici za poplatek.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování v Bulharsku podle svých představ. ▼▼▼


Co vás čeká ve Sveti Vlasu

Sveti Vlas se nachází na východním pobřeží Bulharska, na jižním úpatí balkánských hor, s výhledem na okouzlující Černé moře. Tato výjimečná poloha městu nabízí unikátní spojení hornaté krajiny a pobřežní krásy, což z něj činí oblíbený cíl pro turisty, kteří hledají odpočinek i dobrodružství. Blízkost města k hlavním turistickým centrům, jako je Slunečné pobřeží a Nessebar, zvyšuje jeho přitažlivost a poskytuje návštěvníkům snadný přístup k množství kulturních a rekreačních atrakcí.

S historií sahající do staletí se Sveti Vlas vyvinul z malé rybářské vesnice v živé přímořské letovisko, přičemž si stále zachovává své tradiční kouzlo. Název města v překladu znamená Svatý Blažej, odvozený od místního kostela zasvěceného patronovi česačů vlny a nemocí krku. Zatímco moderní Sveti Vlas přijal cestovní ruch jako svůj primární průmysl, zbytky jeho rybářského dědictví lze stále vidět v malebné přístavní oblasti, kde rybářské lodě sdílejí prostor s luxusními jachtami. Středomořské podnebí města zajišťuje teplá, slunečná léta a mírné zimy, což z něj činí ideální destinaci pro milovníky pláží po celý rok. Návštěvníci mohou v letních měsících očekávat dlouhé slunečné dny s teplotami od příjemných po horké, ideální pro vychutnání si nedotčených pláží a pro různé outdoorové aktivity.


Prohlédnout více fotografií >>>


Aktuální počasí ve Svetim Vlasu + předpověď

SVETI VLAS počasí

Co podniknout ve Svetim Vlasu a okolí

Cestovní ruch je klíčovým faktorem pro ekonomiku Sveti Vlas, přitahující návštěvníky z celé Evropy i mimo ni díky svým úžasným plážím, energické atmosféře a široké nabídce rekreačních aktivit. Pobřeží města se pyšní několika nádhernými plážemi, z nichž každá má své vlastní jedinečné kouzlo. Jednou z nejoblíbenějších je Centrální pláž Sveti Vlas, která se nachází blízko centra města a nabízí jemný zlatý písek a průzračnou tyrkysovou vodu. Tato pláž disponuje řadou zařízení, včetně lehátek, slunečníků, vodních sportů a plážových barů a kaváren, což ji činí ideální pro odpočinek i zábavu.

Návštěvníci mohou také prozkoumat další vyhlášené pláže, jako je pláž Dinevi Marina, známá svou luxusní atmosférou a výhledem na luxusní jachty v přístavu. Pro ty, kteří hledají klidnější a odlehlejší zážitek, jsou malebné pláže Elenite a Slunečné pobřeží snadno dostupné autem. Zejména Slunečné pobřeží je jedním z největších a nejznámějších letovisek na bulharském pobřeží Černého moře, nabízející živou promenádu, rušný noční život a širokou škálu ubytovacích možností. Sveti Vlas a jeho okolní oblast, se svými rozmanitými plážemi a množstvím atrakcí, nabízí všechny typy zážitků pro cestovatele, ať už hledají odpočinek, dobrodružství nebo kulturní poznávání.

Nezapomeňte si před cestou do Bulharska sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Co navšívit při cestě do Svetiho Vlasu

Kromě ohromujících pláží a pulzující turistické scény je region Sveti Vlas bohatý na historické památky a přírodní atrakce, které nabízejí pohled do kulturního dědictví a malebné krajiny této oblasti. Jedním z pozoruhodných historických míst je kostel sv. Blažeje, po kterém je město pojmenováno. Tento pravoslavný kostel, posazený na kopci s výhledem na město a moře, pochází z 19. století a vyznačuje se tradiční bulharskou architekturou s výraznými kopulemi a složitými freskami. Návštěvníci si mohou prohlédnout interiér kostela vyzdobený náboženskými uměleckými díly a vychutnat si panoramatický výhled na okolní krajinu z jeho vyvýšené polohy.

Pro milovníky přírody nabízí oblast kolem Svetiho Vlasu několik přírodních památek, které stojí za to prozkoumat. Jednou z takových atrakcí jsou Balkánské hory, které městu tvoří malebnou kulisu a poskytují možnosti pro pěší turistiku, jízdu na horském kole a pozorování divoké zvěře. Hory jsou domovem rozmanité flóry a fauny, včetně vzácných druhů rostlin a chráněných živočichů, jako jsou jeleni a orli. Dalším přírodním zázrakem je biosférická rezervace Kamchia, která se nachází kousek od Svetiho Vlasu podél pobřeží Černého moře. Tato chráněná oblast zahrnuje rozsáhlý úsek nedotčených mokřadů, lesů a písečných dun, které poskytují stanoviště mnoha druhům ptáků, včetně celosvětově ohroženého pelikána dalmatského. Návštěvníci se mohou vydat na prohlídky s průvodcem nebo se vydat na výlety lodí, aby prozkoumali přírodní krásy rezervace a dozvěděli se o jejím ekologickém významu.

Sveti Vlas vám však nabídne mnohem více ..

Kromě přírodních a historických zajímavostí nabízí Sveti Vlas návštěvníkům bohatou kulturní scénu a řadu zážitků, které prezentují dědictví regionu. Jedním z vrcholů je pestrý kalendář městských akcí, který zahrnuje festivaly, koncerty a kulturní oslavy po celý rok. Jednou z těchto akcí je Svátek sv. Blažeje, pořádaný každoročně v květnu na počest patrona města. Festival zahrnuje náboženské procesí, tradiční hudební a taneční vystoupení a kulinářské speciality místní kuchyně. Návštěvníci se mohou ponořit do slavnostní atmosféry a na vlastní kůži zažít bulharské zvyky a tradice.

Pro milovníky jídla nabízí Sveti Vlas rozmanitou gastronomickou scénu s kombinací tradičních bulharských jídel a mezinárodní kuchyně. Mezi místní speciality patří vydatná dušená masa, grilovaná masa a čerstvé mořské plody z Černého moře. Návštěvníci si mohou pochutnat v útulných tavernách a přímořských restauracích s výhledem na přístav a vychutnat si regionální delikatesy spolu s kvalitními bulharskými víny. Rušné městské trhy nabízejí čerstvé produkty, domácí zavařeniny a řemeslné výrobky, což poskytuje příležitost ochutnat a zakoupit místní chutě a suvenýry. Při procházce ulicemi města návštěvníci objeví okouzlující architekturu s barevnými fasádami a složitým dřevěným dílem, které odráží bohaté kulturní dědictví Sveti Vlas. Ikonické památky jako Starý větrný mlýn a jachtařský přístav Marina Dinevi dodávají městu kouzlo a nabízejí malebné prostředí pro klidné procházky a výhledy na okolní pobřeží.

Možná nevíte, že ...

.. byl podle legendy Sveti Vlas kdysi úkrytem pirátů, kteří se toulali na pobřeží Černého moře? Členité pobřeží a odlehlé zátoky města poskytovaly ideální úkryt pro piráty hledající útočiště.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *