Obzor > Sunrise All Suites Resort > 12denní > All Inclusive

Bulharsko, Obzor, Sunrise All Suites Resort, za <span>26.129</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 26.129
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 12 dnů
  • Termín – od 25.07.2025 do 05.08.2025
  • FIRST MINUTE

****Sunrise All Suites Resort – Obzor (Bulharsko)

Hodnocení návštěvníků: 4.3/5, celkem hodnoceno 45x    Přečíst >>>

Sunrise All Suites Resort je součástí hotelového komplexu v severní části Obzoru, zhruba 65 km od měst Varna a Burgas, a přibližně 2 km od centra města. Sestává ze čtyř samostatných budov a nachází se asi 450 metrů od krásné dlouhé písčité pláže, kde jsou k dispozici lehátka a slunečníky zdarma (s omezeným množstvím).

Vybavení resortu zahrnuje recepci, směnárnu, výtah, restaurace, venkovní terasu, 2 á la carte restaurace, lobby a lounge bar, snack a grill bar, 3 bazény (včetně bazénů pro děti), a parkování zdarma. Hosté mohou využívat zdarma Wi-Fi, lehátka, slunečníky a osušky u bazénu. K dispozici jsou také obchody.

Ubytování je nabízeno v dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek, apartmánech s 1 nebo 2 ložnicemi. Všechny jednotky jsou vybaveny vlastní koupelnou, individuální klimatizací, SAT/TV, telefonem, chladničkou, setem na přípravu kávy a čaje, a trezorem (za poplatek). Pokoje mají balkon s výhledem do okolí nebo částečným výhledem na moře za příplatek.

Stravování je zajištěno formou All Inclusive, které zahrnuje snídaně, obědy, odpolední svačiny, večeře formou bufetu a nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v určených časech a místech. Hosté obdrží při příjezdu uvítací balíček. Tematické večeře jsou pořádány 2x týdně, a hosté mají možnost rezervovat večeři v á la carte restauracích.

Sportovní a zábavní aktivity zahrnují fitness, šachy, stolní tenis, dětský klub, hřiště, animace a plážový volejbal. Za poplatek jsou k dispozici masáže, sauna, pára, SPA a vodní sporty na pláži. Resort je vhodný pro rodiny s dětmi a nabízí široké spektrum aktivit pro všechny věkové skupiny. V ceně zahrnuje leteckou dopravu, transfery, ubytování, stravování a pojištění dle smlouvy o zájezdu. Vlastní doprava zahrnuje ubytování, stravování a služby delegáta.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování v Bulharsku podle svých představ. ▼▼▼


Obzor jako top místo pro vaši dovolenou

Obzor, ležící na jižním pobřeží Černého moře v Bulharsku, se nachází přibližně na půli cesty mezi Varnou a Burgasem. Tato strategická poloha v oblasti s různorodou krajinou, která zahrnuje nedotčené pláže, zvlněné kopce a přístup k Balkánským horám na severozápadě, činí z Obzoru atraktivní destinaci. Město je situováno na malém vyvýšeném poloostrově, odkud se návštěvníkům naskýtá nádherný panoramatický výhled na moře a okolní přírodu. Tento jedinečný geografický rys přispívá k jeho kouzlu a nabízí návštěvníkům přímořský klid i možnosti prozkoumání vnitrozemských krás.

Historie Obzoru sahá hluboko do starověku, přičemž archeologické nálezy naznačují, že thrácká osídlení zde existovala již před tisíci lety. Římské dědictví města je zřejmé z pozůstatků římské pevnosti Obzor, která se nachází na kopci Golyamo Kale a sloužila jako strategická vojenská základna. Obzor prošel vlivy byzantské, osmanské a bulharské kultury, což přispělo k jeho bohaté historické rozmanitosti. Dnes se historické památky, jako jsou starověké sloupy a archeologická naleziště, harmonicky prolínají s moderními vybaveními, které lákají návštěvníky hledající kombinaci historie, kultury a přímořské relaxace. Se středomořským podnebím má Obzor horká léta a mírné zimy, což z něj činí celoročně atraktivní destinaci.


Prohlédnout více fotografií >>>


Víte, jaké je právě v Obzoru počasí?

OBZOR počasí

Jaké vyžití najdete v Obzoru a okolí

Cestovní ruch v Obzoru se pyšní příjemnými městskými plážemi, kulturními atrakcemi a poklidnou atmosférou, která láká návštěvníky toužící po klidnějším přímořském zážitku. Hlavní pláž v Obzoru je hlavní atrakcí, která nabízí široký úsek zlatého písku jemně se svažujícího do Černého moře. Pláž je lemována kavárnami a bary, které poskytují perfektní prostředí pro opalování, koupání a vychutnávání malebných výhledů. South Beach je další oblíbenou volbou, známá svou uvolněnou atmosférou a čistou vodou. Návštěvníci Obzoru mohou také navštívit nedaleké pláže, jako je pláž Irakli, proslulá svými přírodními krásami a nezastavěným prostředím. Tato pláž, která je součástí přírodní rezervace, nabízí klidný odpočinek a příležitosti k procházkám v přírodě.

Oblast kolem Obzoru nabízí mnoho pobřežních destinací s různorodými plážemi. Pláž Černomorec, nedaleko stejnojmenného města, je ideální pro rodiny díky klidným vodám a příjemné atmosféře. Severně od Obzoru se nachází rezort Zlaté písky, který se pyšní dlouhou písečnou pláží a živou přímořskou atmosférou s množstvím zábavy. Na jihu se nachází město Sozopol s atraktivními plážemi jako Harmani Beach a Kavatsi Beach, které nabízejí odlišné pobřežní zážitky. Rozmanitost pláží v Obzoru a jeho okolí uspokojí různé preference a zajistí, že návštěvníci najdou ideální místo k odpočinku a vychutnání krásy bulharského pobřeží Černého moře.

Nezapomeňte si před cestou do Bulharska sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Památky, které nesmíte v Obzoru minout

Oblast Obzor je obohacena jak o historické památky, tak o přírodní zázraky, které návštěvníkům poskytují mnohostranný zážitek. Nejikoničtější historickou památkou Obzoru je římská pevnost Obzor, která se tyčí na vrcholu kopce Golyamo Kale. Toto archeologické naleziště pochází z římských dob a nabízí panoramatický výhled na moře a město. Pevnost sloužila jako strategická pevnost a zbytky starověkých hradeb, bran a věží umožňují nahlédnout do bohaté minulosti města. Další pozoruhodnou historickou památkou je kostel sv. Paraskevy, okouzlující pravoslavný kostel v srdci starého města Obzor, známý svými krásnými freskami a kulturním významem.

Přírodní rezervace Irakli nedaleko Obzoru je přírodním útočištěm pro milovníky přírody. Pláž Irakli v rezervaci je obklopena nedotčenou krajinou a nabízí odlehlejší a nedotčený pobřežní zážitek. Samotná rezervace je domovem rozmanité flóry a fauny, což z ní dělá ideální destinaci pro ty, kteří hledají útočiště do přírody. Nedaleký Kamchiyski Pyasatsi (Kamchiya Sands) je další přírodní památkou s jedinečnými písečnými dunami podél řeky Kamchia. Tato oblast nabízí malebné prostředí pro klidné procházky a pozorování ptactva, přičemž řeka poskytuje stanoviště pro různé druhy ptáků. Prozkoumávání těchto historických a přírodních památek v regionu Obzor dodává celkovému zážitku hloubku a rozmanitost a nabízí směs kulturního objevování a ponoření do úžasné krajiny bulharského pobřeží Černého moře.

Obzor však nabízí mnohem víc ..

Kromě pláží a historických památek nabízí Obzor návštěvníkům bohatou kulturní scénu a jedinečné zážitky. Ve městě se po celý rok konají různé akce a festivaly, které předvádějí bulharské tradice a vytvářejí živou atmosféru. Festival umění Obzor, který se koná každoročně, zahrnuje pestrou škálu představení, včetně hudby, tance a výtvarného umění, a přitahuje jak místní, tak i mezinárodní umělce. Účast na těchto kulturních akcích poskytuje návštěvníkům hlubší propojení s místní komunitou a pohled do bulharského uměleckého dědictví.

Prozkoumání starého města Obzoru je nezbytné pro ty, kteří se zajímají o tradiční bulharskou architekturu. Dlážděné uličky, malebná náměstí a historické budovy vytvářejí okouzlující atmosféru. Městské archeologické muzeum nabízí podrobný pohled na historii regionu a vystavuje artefakty z různých období, včetně starověkých thráckých a římských předmětů. Chcete-li ochutnat autentické bulharské pokrmy, návštěvníci by měli prozkoumat místní restaurace a taverny. Bulharská jídla, jako je kavarma (pomalu vařené maso a zelenina), banitsa (pečivo plněné sýrem a vejci) a shopska salát (osvěžující směs zeleniny a sýru feta), si můžete vychutnat a přitom se kochat výhledem na moře. Spojení s místními řemeslníky a návštěva řemeslných obchodů na Starém Městě poskytují pohlcující zážitek, který nabízí ručně vyráběné suvenýry a pohled do tradičního bulharského řemesla. Tyto kulturní, kulinářské a řemeslné zážitky přispívají k bohatství návštěvy Obzoru a zajišťují nezapomenutelný a autentický průzkum bulharského pobřeží Černého moře.

Možná nevíte, že ...

.. se nedaleko Obzoru nachází archeologické naleziště Petrova Niva, které odhaluje stopy thráckého osídlení? Vykopávky odkryly artefakty, které vrhají světlo na každodenní život a kulturní praktiky thráckých obyvatel a přidávají do regionu zajímavý archeologický aspekt.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *